سه شنبه ، 1397.11.2

حضور مرکز فذا در نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری مازندران

همزمان با سومین روز از هفته پژوهش و فناوری نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و چهارمین فن بازار استان با  حضور حسن خیریانپور معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری مازندران،  دکتر معتمدزادگان رئیس پارک و علم و فناوری، دکتر طالبی سرپرست دانشگاه مازندران،حسن زاده فرماندار بابلسر و دکتر جعفری ریاست دانشگاه جامع علمی کاربردی استان مازندران  و دیگر  مدیران استانی  افتتاح شد.

در این دوره از نمایشگاه ۳۶ مرکز علمی پژوهشی و فناوری،  بیش از ۲۵۰ محصول فناورانه را ارائه می دهند،

در حاشیه برگزاری نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری و چهارمین فن بازار استان،پنج محصول حوزه های صنعت خودرو ، تاسیسات، نرم افزار ، کشاورزی و شیلات رونمایی شد.

این نمایشگاه ، از 26 آذر تا  ۲۸ آذر ساعت 9 تا 16 در دانشگاه مازندران با تشکیل 37 غرفه و با حضور مراکز رشد و فناوری دانشگاه‌ها و پارک‌های علم و فناوری استان مازندران، سازمان‌ها، نهادها، مراکز تحقیقاتی و پژوهشی و شرکت‌های دانش‌بنیان برگزار گردید.

مرکز علمی کاربردی فذا نیز تحت عنوان غرفه دانشگاه جامع محصولات و نوآوری های دانشجویان خود را در این نمایشگاه در معرض دید دانشجویان و علاقه مندان قرار داد.

معاونت پژوهش مرکز فذا  از  همکاری  دانشجویان و فارغ التحصیلان مرکز آقایان زرین کیا ،سلطانی ،طیبی، شفیعیان، احمدپناه، جهت حضور در  نمایشگاه بابلسر و ارائه محصولاتشان تشکر می نماید.

همچنین از زحمات آقایان عابدی و شاملی، و دیگر همکاران مرکز فذا جهت همراهی با این عزیزان قدردانی به عمل می آید.

تاریخ انتشار : 1397-10-02 | ساعت انتشار : 14:31:47